Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat înjunghiat pe la spate pe o stradă din Gherla

1 1.674

Duminică dimineață în jurul orei 2:50 un apel la 112 a anunțat faptul că un tânăr de 27 de ani din Gherla a fost înjunghiat de pe persoană necunoscută.

Totul s-a întâmplat la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu strada Gheorghe Barițiu unde bărbatul a fost lovit prins surprindere în zona cervicală cu un obiect ascuțit.

Tânărul a fost imediat preluat de un echipaj medical și dus la Spitalul Municipal Gherla de unde a fost trimis la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj Napoca.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul biroului de investigații criminale agresorul a fost identificat fiind vorba de un bărbat de 27 de ani din Gherla.

Acesta a fost imediat reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe.

Foto: Arhiva

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    La cum evoluează lucrurile în sicietatea civila și la cum găsim vinovați aproape la fiecare intervenție a politiei sau jandarmeriei(mai puțin atunci când ne scot din apa la inundații sau fin zăpadă la înzăpeziți) sa nu ne miram ca se vor înmulți cazurile de agresiune stradala. Dar asta vrem se pare. Libertate de opinie avem mai trebuie libertate de acțiune. Pt ca avem și libertate de vulgaritate!!!! #democratia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More