Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat lovit de tren în Vermeș. N-a avut nicio șansă

0 82

Tragedie în Bistriţa-Năsăud, unde un bărbat de 60 de ani a fost călcat de tren. Acesta se îndrepta spre casă de la un priveghi iar, în loc să meargă pe drum, a luat-o pe şinele de cale ferată ca să ajungă mai repede. Degeaba a încercat conductorul să îi atragă atenţia bărbatului cu semnale sonore. Acesta a fost lovit din plin de locomotivă, informează B1 TV.

Tragedia a avut loc în satul Vermeş, duminică seara, în jurul orei 21:50. Bărbatul de 60 de ani fusese la priveghiul unui consătean şi se întorcea acasă. Acesta voia să o ia pe scurtătură, pe şinele de tren. Mai avea câţiva metri până la locuinţa sa, când a fost surprins de un tren care venea din spatele său. Văzând că este cineva pe calea ferată, conductorul trenului a încercat să îl avertizeze pe bărbat prin semnale sonore, însă acesta nu s-a dat deoparte. Impactul a fost inevitabil.

Cel care a sunat la 112 a fost tocmai conductorul trenului. La locul accidentului au intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean şi două echipaje SMURD.

”Am găsit un bărbat de aproximativ 60 de ani în stop cardio-respirator. S-au continuat manevrele de resuscitare timp de 40 de minute fără un răspuns din partea pacientului. S-a constatat decesul. Pacientul prezenta un traumatism cranian grav şi un traumatism toracic închis cu posibile fracturi costale”, a declarat medicul care a intervenit la fața locului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More