Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat păgubit de o sumă de bani, de o persoană pe care a luat-o la ocazie

0 66

La data de 17 februarie, poliţia a fost sesizată de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Rodna, cu privire la faptul că o persoană necunoscută pe care ar fi luat-o la ocazie i-ar fi sustras o sumă de bani din portmoneu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Dej, bărbatul ar fi luat la ocazie o persoană necunoscută, pe care ar fi transportat-o până în localitatea Coldău. Ulterior, bărbatul, de 30 de ani, şi-a verificat portmoneul, constatând faptul că i-ar fi fost sustraşi 240 de lei.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţiştii bistriţeni a fost identificată persoana necunoscută, ca fiind un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
***
Atenţie pe cine luaţi la ocazie!
Pentru a nu deveni victima unor astfel de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să nu luaţi în maşină persoane necunoscute!

Asiguraţi-vă că banii, bagajele şi bunurile pe care le transportaţi în interiorul autovehiculului nu pot fi sustrase, păstrând în permanenţă un contact vizual cu acestea!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More