Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat pus la pământ cu pumnii de un polițist clujean – FOTO

2 2.140

Un eveniment desprins parcă din scenariile unor cartiere rău famate a fost surprins de o persoană la Cluj-Napoca. Un bărbat este doborât și lovit de un polițist. Reprezentantul poliției a declarat că „Imaginile filmate au fost scoase din context”.

Conform știridecluj.ro, dar și adevărul.ro o persoană a surprins o scenă în care un bărbat este doborât și lovit de către un polițist. Întregul eveniment s-a petrecut pe strada Dâmboviței din Cluj-Napoca.

În imaginile surprinse se observă cum bărbatul discută în contradictoriu cu reprezentanții poliției însă la un moment dat acesta este trântit la pământ și lovit cu pumnii de unul dintre polițiști. Bărbatul este încătușat rapid, ridicat și dus din locul respectiv.

Se pare că polițiștii au intervenit de fapt în sprijinul celor de la Poliția Locală deoarece bărbatul pus la pământ se manifesta extrem de agresiv atât din punct de vedere fizic cât și verbal. Aceeași atitudine ostilă a păstrat-o și la apariția celorlalți polițiști, ba, pe deasupra, acesta i-ar fi amenințat când i-au cerut să se legitimeze.

„Poliţiştii Secţiei 2 au intervenit în sprijinul Poliţiei Locale, după ce s-a apelat la ei. Poliţiştii locali au anunţat că au probleme cu o persoană care se manifestă violent, fizic şi verbal. Bărbatul a reacţionat la fel şi la apariţia poliţiştilor. Ei au încercat să-l convingă să se calmeze şi să se legitimeze, dar acesta i-a ameninţat. Imaginile filmate au fost scoase din context. Cert este că în astfel de situaţii, când cineva se manifestă violent, agenţii de poliţie sunt nevoiţi să folosească forţa. Bărbatul a fost dus la Secţia 2 de Poliţie şi amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Video-ul îl puteți accesa pe știridecluj.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    Cum se face ca ne aducem aminte de „drepturile omului”doar in cazul borfasilor? Poate trebuia invitat la o cina romantica.Nu recunoastem dar suntem tara care manifesta cel mai mare dispret fata de lege

  2. valentin larie spune

    in 2018 mai sunt oameni violenti fizic..folositi si plumb in aceste cazuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More