Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat reținut 24 de ore după o percheziție domiciliară

0 310

În urma unor percheziții domiciliare efectuate de Serviciul de Acțiuni Speciale a dispus reținerea unui tânăr în vârstă de 26 de ani.

Poliţişti din cadrul Secţiilor 1- 6 Poliţie Cluj-Napoca cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turda, Direcţia pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj, în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat, la data de 18 aprilie a.c. două percheziții domiciliare, în municipiile Cluj-Napoca și Turda, judeţul Cluj.

În urma perchiziţiilor efectuate la reşedinţa unui bărbat de 26 de ani, poliţiştii au identificat mai multe bunuri provenite din furturi comise în locuinţe pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Bunurile recuperate de poliţişti provin din furturile reclamate de părţile vătămate în perioada 15 martie – 15 aprilie a.c., reprezentând bijuterii, bani şi produse cosmetice al căror prejudiciu însumat a fost evaluat de părţile vătămate la 120.000 de euro.

Faţă de bărbatul de 26 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentat instanţei în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.