Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat reținut cu focuri de armă la Câmpia Turzii. A fost arestat preventiv

1 1.331

Un bărbat a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv, după ce a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă unui agent de poliţie care a intervenit la un eveniment. Pentru aplanarea situaţiei, s-au executat 3 focuri de armă în plan vertical.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au intervenit joi noaptea pe strada 1 Mai, din municipiu, unde se reclama tulburarea ordinii şi liniştii publice. Incidentul a avut loc la ora 23:20, informează IPJ Cluj prin intermediul unui comunicat de presă.

La faţa locului, s-a constatat că mai multe persoane se aflau în faţa unui local public, de pe strada 1 Mai, şi ascultau muzică la intensitate foarte mare, fiind montată o boxă pe trotuar.

Poliţiştii au întreprins activităţi pentru remedierea situaţiei, moment în care un bărbat, aflat în stare de ebrietate, a adresat unui agent de poliţie injurii şi cuvinte jignitoare. Totodată, acesta a refuzat să se legitimeze, a devenit agresiv şi a ameninţat cu acte de violenţă.

Bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, motiv pentru care poliţistul l-a somat să înceteze, însă bărbatul nu s-a conformat, fiind executate 3 focuri de armă în plan vertical de către poliţist. Ulterior, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Câmpia Turzii, a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie, precizează IPJ Cluj.

În urma uzului de armă, nu au rezultat victime sau alte pagube materiale.

Cauza a fost preluată de către unitatea de parchet, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 6.04.2018, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţi din cadrul Judecătoriei Turda.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. paul spune

    3 focuri in plan vertical? nu mai sperie pe nimeni. Trebuia 1 (UNU) in picior si gata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More