Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat reținut de jandarmi pentru ofensă sexuală

0 544

Jandarmii au fost sesizați de către un tânăr de 15 ani că a fost acostat de un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani care i-a propus, contra cost, să întrețină relații sexuale.

Sâmbătă, 4 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ‘Alexandru Vaida Voevod’ Cluj, aflat în misiune în zona Pieței Gării din municipiul Cluj-Napoca, a fost sesizat de către un tânăr de 15 ani cu privire la faptul că a fost acostat de un bărbat de aproximativ 60 de ani, care i-a propus să întrețină relații intime contra cost. Tânărul le-a menționat jandarmilor clujeni că nu era prima dată când atât el cât și prietenii săi fuseseră abordați de către această persoană pentru același scop.

După descrierea bărbatului, jandarmii au trecut la identificarea acestuia. La apropierea echipajului de jandarmi, bărbatul a început să fugă, dar a fost prins în scurt timp de oamenii legii.

Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative și predarea persoanei suspecte lucrătorilor din cadrul I.P.J. Cluj pentru continuarea demersurilor legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More