Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat reținut de polițiști pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești

0 237

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat care ar fi încălcat un ordin de protecție, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești.

La data de 5 ianuarie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Căianu – Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida – au fost sesizați, prin apel de urgență, de către o femeie, cu privire la faptul că ordinul de protecție obținut a fost încălcat.

Astfel, femeia de 37 de ani, din comuna Căianu, a relatat organelor de poliție că un bărbat se află la domiciliul acesteia și provoacă scandal, fiind în stare de ebrietate, deși a obținut un ordin de protecție prin care acesta nu avea voie să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat un bărbat de 57 de ani, din Cămărașu, pe care l-au condus la sediul unității pentru clarificarea situației.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul, prin fapta sa, ar fi încălcat un ordin de protecție emis de către Judecătoria Cluj-Napoca la sfârșitul lunii septembrie 2015. Prin acest ordin, bărbatul era obligat să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de reclamantă, pentru o perioadă de 6 luni. Totodată, față de acesta a fost dispusă, la acea dată, și măsura evacuării temporare din locuința în care trăia cu reclamanta.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More