Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbat reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea a două tâlhării

0 36

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unor tâlhării.  Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La data de 22 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi comis două infracţiuni de tâlhărie calificată.

La data de 20 ianuarie, bărbatul ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Bulevardul Eroilor de unde ar fi sustras bani, exercitând violenţe asupra celor două femei care se aflau în locuinţă.

La data respectivă, bărbatul a fost imobilizat de către doi martori în curtea imobilului. Întrucât prezenta un comportament deviant, bărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportat la o unitate medicală pentru consult de specialitate, unde a rămas internat.

În urma probatoriului administrat de către poliţişti, s-a stabilit că, la data de 22 decembrie 2015, acelaşi bărbat ar fi pătruns într-o locuinţă de pe Calea Dorobanţilor, profitând de faptul că uşa de acces era închisă, însă neasigurată. Astfel, ar fi sustras un telefon mobil, exercitând violenţe asupra femeii care se afla în imobil.

Ieri, în urma reţinerii, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru lămurirea cauzelor sub toate aspectele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More