Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Bărbat reținut pentru furt calificat

0 63

furt poseta

Un bărbat, de 45 de ani, a fost reţinut de poliţiştii clujeni pentru tentativă la furt calificat. Acesta este bănuit că a încercat să sustragă bunuri din geanta unei femei, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun.
Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut, ieri, 7 aprilie, un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Alba, pentru tentativă la furt calificat.

În fapt, în jurul orei 16:49, o femeie, de 39 ani, din Cluj-Napoca, în calitate de parte vătămată, a sesizat telefonic Poliţia municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că un necunoscut ar fi încercat să îi sustragă bunuri din geantă.

Din cercetări a reieşit că persoana bănuită de comiterea faptei, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a fost surprinsă de victimă în momentul în care ar fi introdus mâna în geanta acesteia pentru a-i sustrage bunuri.

Poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul călătorilor din vehicul, care au dat dovadă de spirit civic, l-au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, pe cel care ar fi comis fapta.

Cercetările continuă faţă de bărbatul, de 45 de ani, din Miceşti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.
Pentru a nu fi victimele acestui gen de fapte, poliţiştii clujeni vă recomandă:

Fiţi vigilenţi şi protejaţi-vă bunurile! Fiţi atenţi la conduita persoanelor de lângă dumneavoastră!

Când circulaţi cu mijloace de transport în comun, nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit!
Dacă în aglomeraţie vă simţiţi înconjuraţi de persoane care nu vă inspiră încredere, căutaţi să vă schimbaţi locul!
Tineţi cont de faptul că o geantă atârnată neglijent pe umăr poate fi o „invitaţie” pentru hoţi!
Dacă circulaţi la ore târzii cu mijloace de transport în comun, când sunt puţini călători, aşezaţi-vă cât mai aproape de conducătorul auto sau lângă alţi pasageri care vă inspiră încredere!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More