Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbați depistați în trafic în timp ce conduceau sub influența alcoolului

0 56

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul sub influenţa alcoolului pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În 16 ianuarie, în jurul orei 19:20, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat în trafic un conducător auto sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 40 ani, din Cluj-Napoca conducea autoturismul pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.
Poliţiştii au realizat testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost prezentat la unitatea medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, însă a refuzat recoltarea.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „refuzul ori sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul sub influenţa alcoolului pe raza municipiului Turda.

În 16 ianuarie a.c, în jurul orei 04:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda, au depistat în trafic un conducător auto sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatul de 23 ani, din Turda conducea autoturismul pe strada Dr. Ioan Raţiu din din municipiul Turda.
Poliţiştii au realizat testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută de Codul penal.
****

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul sub influenţa alcoolului pe raza comunei Floreşti.

În 16 ianuarie a.c, în jurul orei 11:00, poliţişti rutieri din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti au depistat în trafic un conducător auto sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatul de 41 ani, din comuna Floreşti conducea autoturismul pe strada Eroilor din comuna Floresti, judeţul Cluj.
Poliţiştii au realizat testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More