Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbați din Reteag cercetați pentru braconaj

0 150

Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj și transportul vânatului braconat. Au fost prinși cu pârjolind un mistreț.

Conform unui comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 16 mai , în localitatea Ciceu Mihăiești, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat doi bărbați care pârjoleau un mistreț care ar fi fost împușcat în aceeași zi.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați, de 29 de ani, respectiv 31 de ani, ambii din Reteag ar fi participat la o acțiune de braconaj, în extravilanul localității Ciceu Mihăiești, pe raza fondului cinegetic nr. 1 Chiuești.

Ca urmare a celor constatate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 2 arme letale cu destinația vânătoare, deținute legal de cei doi bărbați, și un autoturism despre care există suspiciunea că ar fi fost folosit la acțiunea de braconaj. De asemenea, leșul animalului a fost ridicat în vederea efectuării unei constatări de către DSVSA Bistrița-Năsăud.

 Cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pentru infracțiunile de braconaj și transportul vânatului braconat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More