Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbatul aruncat de pe pod în râul Săsar din Baia Mare a decedat. Iubita acestuia l-a aruncat în apă – VIDEO

0 9.000

Un bărbat de de 37 de ani, din Brașov, a murit noaptea trecută la spital, după ce a fost aruncat aruncat intenţionat zilele trecute de către două persoane în apa rece a râului Săsar, din Baia Mare.

Acesta a fost ademenit la Baia Mare de o tânără de 23 de ani pe care o cunoscuse pe Facebook. Fata l-a vrăjit și l-a convins să vină la Baia Mare de la Brașov pentru a se cunoaște personal.

Însă, la întâlnirea cu iubirea vieţii lui a apărut şi fostul iubit al tinerei, un băimărean în vârstă de 43 de ani, care s-a luat la ceartă atât cu fata, cât şi cu noul iubit. La un moment dat, în scandalul creat, brașoveanul de 37 de ani ar fi fost împins în râul Săsar de pe Podul Culturii.

Bărbatul a fost scos din apă (la aproximativ 300 de metri aval de locul în care picase) în stop cardiorespirator. După zeci de minute de manevre de resuscitare, medicii au reuşit să-l salveze si l-au transportat la spital.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aflat de la martori tot ce s-a întâmplat şi i-au reţinut pe cei doi iubiţi care au încercat să îl omoare pe brașovean.

Potrivit martorilor, atât fata, cât şi fostul iubit păreau a fi sub influenţa drogurilor. Tânăra chiar a încercat la un moment dat să întrerupă manevrele de resuscitare ale medicilor, iar fostul ei iubit s-a dezbrăcat în fața polițiștilor și pompierilor, dând naștere unei scene groaznice.

Cei doi au fost internaţi la Secţia de Psihiatrie, urmând a fi supuşi unui control psihiatric.

În cauză a fost deschis inițial dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea faptei se schimbă odată cu decesul victimei în cea de omor.


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More