Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Barbatul care a omorat o femeie in Sighetu Marmatiei a fost arestat preventiv

0 59

Barbatul care a omorat o femeie in plina strada, in Sighetu Marmatiei, a fost arestat preventiv de Tribunalul Maramures.

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 393 din data de 07.06.2013, pronunţată în dosarul nr. 5425/100/2013 al Tribunalului Maramureş s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o durată de 29 zile, începând cu data de 07.06.2013 până la data de 05.07.2013 inclusiv, a inculpatului Feier Viorel, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, în vârstă de 44  ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 23 mai 2013, în jurul orelor 10.50, în timp ce se afla pe strada Avram Iancu din Sighetu Marmaţiei, pe fondul unui conflict spontan cu victima C. M., i-a aplicat acesteia lovituri în zona gâtului cu un cuţit pe care-l purta asupra sa, cauzându-i leziuni în urma cărora a decedat.

Împotriva încheierii prin care s-a dispus luarea măsurii de arestare preventivă,  inculpatul a declarat recurs.

CITESTE SI: Femeie injunghiata in Sighetu Marmatiei

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More