Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbatul care a omorât o femeie în zona gării CFR Baia Mare a fost arestat

0 173

cadavru padure mort criminalistica

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatului KOVACS BANDI (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpatul Kovacs Bandi în noaptea de 1/2.07.2013, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict cu victima L.S., căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului şi corpului, cauzându-i leziuni corporale care au dus la deces. Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului în perioada 10.07.2013-07.08.2013.

Este de menţionat că, în cursul urmăririi penale inculpatul Kovacs Bandi a fost expertizat psihiatric, expertiza medico-legală psihiatrică a stabilit că acesta a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

În cauză cercetările continuă pentru lămurirea tuturor aspectelor în care s-a comis fapta şi stabilirea răspunderii judiciare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More