Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbatul care a omorât o femeie în zona gării CFR Baia Mare a fost arestat

0 31

cadavru padure mort criminalistica

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatului KOVACS BANDI (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpatul Kovacs Bandi în noaptea de 1/2.07.2013, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict cu victima L.S., căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului şi corpului, cauzându-i leziuni corporale care au dus la deces. Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului în perioada 10.07.2013-07.08.2013.

Este de menţionat că, în cursul urmăririi penale inculpatul Kovacs Bandi a fost expertizat psihiatric, expertiza medico-legală psihiatrică a stabilit că acesta a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

În cauză cercetările continuă pentru lămurirea tuturor aspectelor în care s-a comis fapta şi stabilirea răspunderii judiciare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.