Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Bărbatul care a rănit cu explozibil un pompier a fost internat la Psihiatrie. Viza de fapt un polițist

0 450

Bărbatul care a pus un dispozitiv explozibil și a rănit astfel un pompier suferă de schizofrenie. A recunoscut că viza un polițist care a dispus internarea sa la Psihiatrie.

Bărbatul care s-a predat poliției în urma atacului cu un dispozitiv exploziv a fost internat la Psihiatrie. Conform adevărul.ro, bărbatul s-ar fi predat pentru că îl mustra conștiința și dorea să își ceară scuze pompierului rănit. El a recunoscut că viza un polițist care a dispus internarea sa la Psihiatrie.

De asemenea, bărbatul ar fi declarat că a învățat să facă dispozitive explozive „din cărți”. Tribunalul Cluj a dispus „internarea provizorie, nevoluntară, a suspectului B R A, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art.32 rap. la art.188 C.p., într-o instituţie specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii. În temeiul art.275 al.3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia”, notează jurnaliștii adevărul.ro.

Pentru întreg cazul bărbatului puteți citi în continuare aici.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More