Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbatul care şi-a omorât mama în bătaie a fost internat la psihiatrie

0 33

cadavru padure mort criminalistica

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin rezoluţia din data de 22 iulie 2013, ora 14:00, au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul A.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

În sarcina învinuitului A.M. s-a reţinut că în seara zilei de 17 iulie 2013, i-a aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele victimei A.T. (mamă), cauzându-i leziuni multiple ce au dus la decesul acesteia la data de 22 iulie 2013 în Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş.

În cursul urmăririi penale au apărut suspiciuni privind starea de sănătate psihică a învinuitului, astfel că s-a dispus internarea acestuia într-o unitate sanitară, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a avut discernământ.

În cauză, cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi instituirea răspunderii judiciare.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citeşte şi: Şi-a omorât mama în bătaie. A lăsat-o într-o baltă de sânge

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More