Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbatul ce a pus la cale explozia dintr-un cartier clujean s-a predat poliției

0 920

Un bărbat, de 31 de ani, s-a predat ieri, 25 iunie, poliției municipiului Cluj-Napoca, susținând că el este cel care a provocat incidentul din data de 21 iunie 2018, incident care a dus la rănirea unui angajat ISU.

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 15.45, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, recunoscând că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie a.c., fiind cel care apare în imaginile făcute publice.

Bărbatul prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către polițiști. Se pare că acțiunile bărbatului nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei.

Urmează să se stabilească dacă persoana a acționat cu discernământ la acel moment și ce anume l-a determinat să comită fapta. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activității infracționale a bărbatului și lămurirea cauzei sub toate aspectele, sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Reamintim că la data de 21 iunie 2018, un pompier a fost rănit din cauza unei explozii provocate de un dispozitiv amplasat lângă o mașină.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More