Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bărbatul din Răscruci care a pătruns cu toporul pe un teren de fotbal a intrat pe mâna poliției

1 91

Polițiștii din Răscruci s-au autosesizat ca urmare a incidentelor de la meciul de fotbal disputat pe terenul din localitate între AS Borșa și Arieșul Mihai Viteazu, când un localnic a intrat cu toporul pe terenul de joc. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 09 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Bonțida s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 07 aprilie a.c. a avut loc un meci de fotbal între echipele Borşa şi Arieşul Mihai-Viteazu pe terenul de fotbal din localitatea Răscruci, în cadrul campionatului judeţean de fotbal.

Cu ocazia desfăşurării meciului, mingea de joc a ajuns pe acoperişul unui imobil situat în imediata apropiere a terenului. Proprietarul imobilului, G. IMRE de 23 ani, din Răscruci, a avut discuții în contradictoriu cu jucătorii de fotbal, refuzând să restituie mingea după care a a pătruns pe terenul de fotbal cu un topor în mână.

VEZI AICI IMAGINI ȘI CE S-A ÎNTÂMPLAT

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 321 al. 1 din Cod penal.

Faţă de organizatorul meciului de fotbal se va lua măsura sancționării contravenționale conform art. 10 alin. 1 lit. a) din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive deoarece nu a anunțat Postul de Poliţie Răscruci despre meciul organizat pe terenul din localitatea Răscruci.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More