Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Barbu după primul meci pe banca Unirii Dej: ”S-a văzut o schimbare de atitudine”

0 338

Gheorghe Barbu antrenor Unirea Dej (1)

Deși Unirea Dej a pierdut meciul cu Sighetu Marmației, primul de când Gheorghe Barbu a preluat banca tehnică a echipei dejene, antrenorul este mulțumit de jocul alb-albaștrilor.

Unirea a fost aproape de un rezultat surpriză cu echipa din Sighetu Marmației, pierzând pe fondul unei căderi fizice importante și a unui gol primit în ultimele minute.

Gheorghe Barbu n-a stat o clipă jos în timpul meciului, fiind în permanență prezent la marginea terenului, în spațiul dedicat antrenorilor, pentru a transmite continuu indicații jucătorilor săi.

Iar aceștia au arătat un alt fel de fotbal decât ce a arătat Unirea Dej în prima parte a sezonului, reușind un joc foarte bun, mai ales în prima repriză. Din păcate, pregătirea fizică a dejenilor n-a fost una foarte bună, motiv pentru care jucătorii au cedat fizic spre final de meci.

”N-aș putea să spun că sunt total nemulțumit. Cred că cu puțină șansă, sau mai bine zis e chestie de pregătire fizică, puteam face un egal. Ei, mult mai experimentați, mai puternici, au fost jucători de Divizia A de Divizia B. Noi, ăștia suntem, cu copii ăștia o să vedem ce putem face, să-i mai ajutăm.

Dar, cred că s-a văzut puțin o schimbare în atitudine. Pe mine asta mă interesa, pentru că în două-trei zile nu puteam să fac mare lucru. Sighetu Marmației e o echipă care se bate la alt obiectiv, la promovare, noi la retrogradare. Dar puteam, spun eu, cu puțină șansă și mai mult efort fizic și-am mai fi putut să alergăm, făceam un egal. Un egal care, per total, după prima repriză îl meritam, după a doua mai puțin. Că ne-au dominat total a doua repriză pentru că au fost puternici”, a declarat Gheorghe Barbu după meciul cu Sighetu Marmației.

Gheorghe Barbu antrenor Unirea Dej (2)

Tehnicianul Unirii a insistat pe slaba pregătire fizică a dejenilor, cea care, consideră el, a fost decisivă în acest meci. Acesta a mai spus că dacă Unirea n-ar fi primit așa de repede gol după ce a preluat avantaj pe tabelă la 2-1, alta ar fi fost soarta meciului, însă așa, odată egalați elevii săi au cedat și din punct de vedere fizic.

”Asta e situația. Știam, de aia am venit, să încerc pentru viitor să rezolv. Pentru că dintre ei sunt câțiva jucători talentați, care dacă vor face ce le cer vor aveda perspective. Și cred la ora asta cam ăsta e țelul, să meargă câțiva jucători, doi-trei cel puțin, la alte echipe mai mari”, a mai spus Barbu.

În ceea ce privește partida din etapa următoare cu Industria Galda, antrenorul Unirii consideră că este un meci greu.

”Nu știu dacă sunt mult peste noi. Deci ei sunt acolo lângă noi la 5 puncte. O să încercăm să jucăm puțin mai agresiv, mai sus, să nu stăm jos, pentru că ori că iau bătaie cu 2-0 sau 5-0 tot înfrângere e. Măcar să pierd de genul cum a fost astăzi, să ne luptăm, să încercăm cât putem noi la ora asta. Poate pe parcurs vom prinde putere și vom crea mai multe probleme echipelor adverse”, a mai declarat Gică Barbu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More