Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Barieră la calea ferată de la intrarea în Dej, din luna august

5 2.813

Mult așteptata și promisa barieră de la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în Dej dinspre Cluj-Napoca, va fi pusă în funcțiune în luna august a acestui an, anunță deputatul Cornel Itu.

După mulți ani în care nervii șoferilor din Dej și a celor care tranzitează Dejul au fost întinși la maximum din cauza uriașelor cozi formate la intrare în oraș, se pare că bariera atât de necesară va fi instalată.

”Veste bună pentru dejeni și pentru toți locuitorii județului Cluj! Azi a fost adoptat, de către Camera Deputaților, Proiectul de Lege pentru completarea Ordonanţei Guvernului nr.43/1997 privind regimul drumurilor, pe care l-am co-inițiat împreună cu mai mulți colegi din Grupul Parlamentar al PSD și din alte partide, act normativ prin care se instituie, sub sancţiune contravenţională, obligaţia administratorului căii ferate de a instala bariere sau semibariere cu semnalizare acustică și optică la trecerile la acelaşi nivel cu calea ferată ale tuturor drumurilor internaţionale „E”, precum şi ale drumurilor naţionale care prezintă un grad ridicat de risc de producere a accidentelor rutiere”, anunța deputatul Cornel Itu pe Facebook.

Potrivit acestuia, o astfel de barieră va fi instalată și la intrarea în Dej dinspre Cluj-Napoca, locul unde mai ales în zilele de vineri și duminică ale fiecărei săptămâni se formează cozi kilometrice de mașini.

”Doresc să-i anunț pe concetățenii mei că, în urma demersurilor și a interpelărilor pe care le-am făcut, s-a aprobat instalarea unei bariere duble, care va fi semnalizată acustic și optic, la calea ferată de la intrarea în oraș. Astfel, începând cu data de 15 august, anul curent, aceasta va intra în funcțiune!”, mai spune Cornel Itu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Anonim spune

  Să facă itic asta centura in pula me că numa se laudă de-a pula

 2. Anonim spune

  Iar tu ițele ai rezolvat???brav știi mintii frumos retardule

 3. Simi spune

  Super tare. Coada de la OMV – Nima se muta pe sectorul Terasa Weekend – hanul ciorilor.

 4. Anonim spune

  Se laudă bostanul cu realizările altora… .

 5. ILI spune

  Semafoarele se pun doar pe drumul spre gara, nu si sprea Dl. Florilor.Urmeaza repararea trecerii la nivel de pe Dumbrava Rosie (competrol).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More