Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătaia e ruptă din Rai în Maramureș. Trei femei snopite de partenerii lor

0 135

Polițiștii au intervenit, din nou, la mai multe cazuri de violență în familie.

Polițiștii maramureșeni reamintesc victimelor violenței domestice faptul că pot solicita oamenilor legii emiterea unui ordin de protecție provizoriu, care poate fi pus în aplicare de îndată, astfel încât acestea să nu mai fie nevoite să aştepte unul încuviinţat de judecător.

Astfel reprezentanții IPJ Maramureș transmit că poliţiştii au intervenit ieri, 18 iunie, la trei cazuri de violenţă în familie, în fiecare caz au întocmit dosar penal şi au emis un ordin de protecţie.

O femeie domiciliată în Sălsig a reclamat faptul că soţul său, cu care se află în proces de divorţ, pe fondul consumului de alcool a agresat-o şi a ameninţat-o cu acte de violenţă. Faţă de bărbatul de 51 de ani, poliţiştii au emis ordin de protecţie.

Poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie domiciliată în Coroieni a fost agresată de către soţul său, aflat în stare de ebrietate. Întrucât prezenta leziuni corporale ca urmare a agresiunii, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au informat-o cu privire la posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie, însă a refuzat.

Tot ieri, o tânără de 25 de ani din Târgu Lăpuş a reclamat că a fost agresată de soţul său, necesitând conform certificatului medico-legal prezentat poliţiştilor mai multe zile de îngrijiri medicale. Aceasta s-a adresat Judecătoriei Târgu Lăpuş în vederea obţinerii unui ordin de protecţie împotriva soţului ei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, iar poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More