Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătaia la ordinea zilei în Maramureș. O femeie a ajuns la spital

0 156

Polițiștii maramureșeni au intervenit la noi cazuri de violență. În urma unui astfel de eveniment o femeie a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Maramureș, poliţiştii maramureşeni sunt în continuare sesizaţi despre agresiuni sau fapte de violenţă în familie. Astfel, ieri, 29 mai, au intervenit la două astfel de cazuri şi au întocmit dosare penale ca urmare a constatării faptelor. Victimele au refuzat emiterea unor ordine de protecţie.

Primul caz a fost înregistrat ieri dimineaţă, la 7.20, când poliţiştii din Baia Mare s-au deplasat pe strada Luminişului din municipiu, după ce au fost sesizaţi că la un imobil are loc un scandal în familie. La faţa locului s-a constatat că pe fondul unui conflict spontan, o femeie de 61 de ani a fost lovită de  nepotul său de 22 de ani. Victima a refuzat emiterea unui ordin de protecţie. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Şi poliţiştii din Borşa au intervenit ieri pe strada Molidului din oraş, unde o femeie de 35 de ani a fost agresată de soţul său de 40 de ani. Victima a fost transportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale. Aceasta a fost informată cu privire la prevederile Legii Nr. 217/2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei domestice, însă a refuzat emiterea unui ordin de protecţie. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More