Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătaie cu bâte în fața Liceului Tehnologic ”Someș” Dej. Un adolescent, băgat în spital de agresori

0 2.765

Un adolescent în vârstă de 18 ani a ajuns, luni după-amiază, în stare gravă la spital după ce alți doi tineri i-au administrat o bătaie soră cu moartea. Întreg scandalul a pornit de la o fată, iar bătaia sângeroasă a avut loc în fața unui liceu din Dej.

Scandal uriaș luni după-amiază în fața Liceului Tehnologic ”Someș”, unde trei tineri s-au luat la bătaie, unul dintre ei ajungând în stare gravă la Spitalul Municipal Dej.

Motivul pentru care s-au luat la harță ar fi unele mesaje pe care un tânăr de 18 ani le-a trimis unei eleve a liceului respectiv. Adolescentul se afla în fața liceului, la intersecția străzilor Pepineriei cu Fragilor și o aștepta pe tânără să iasă de la școală. Aceasta însă, a cerut sprijin altor prieteni, spunând că este amenințată de către cel de 18 ani.

În scurt timp, în fața școlii și-au făcut apariția prietenii fetei, un tânăr de 19 ani și altul de 16 ani, care n-au venit cu mâna goală la întâlnire. Înarmați cu bâte, cei doi au tăbărât pe tânărul de 18 ani și l-au bătut crunt până când acesta nu a mai mișcat.

Martorii la acest incident teribil au sunat imediat la numărul unic de urgență 112, iar la locul solicitării s-a prezentat un echipaj al ambulanței, dar și polițiștii.

Tânărul a fost găsit de echipajul medical în stare critică, acesta fiind ulterior transferat de la Spitalul Municipal Dej la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca, fiind mai apoi internat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

 

Între timp, polițiștii dejeni au pornit pe urmele agresorilor, aceștia fiind identificați în scurt timp de la comiterea faptelor. Dacă cel de 16 ani este minor și nu poate fi urmărit penal, pentru cel de 19 ani polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, iar azi acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, iar în această dimineață au derulat din nou cercetări la fața locului pentru a descoperi obiectele (bâtele) cu care l-au nenorocit pe tânărul de 18 ani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More