Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătaie de joc! Radio Stil România angajează ”editor” de știri. Plata: 0,2 Bani per articol

0 80

Anunțul de angajare al unui post de radio din România a stârnit reacții vehemente din partea jurnaliștilor și a oamenilor de presă din țară.

Pe pagina de internet a postului Radio Stil România apare anunțul că se caută pentru angajare editori de știri, însă cerințele din anunț cât și condițiile de plată reprezintă o adevărată bătaie de joc.

Pe lângă faptul că este presărat cu numeroase greșeli gramaticale (probabil de aici nevoia de a angaja editori), anunțul șochează și prin faptul că cel care l-a redactat confundă activitatea de editor cu cea de redactor.

Ceea ce insultă însă și mai mult inteligența celor care s-ar gândi să aplice pentru un astfel de post sunt condițiile de plată, un articol publicat pe site-ul postului de radio fiind plătit cu ”0,2 bani”. Nici măcar nu este clar dacă aici este vorba despre 2 bani românești, 20 de bani, sau 0,2 lei, pentru că unitatea de 0,2 bani chiar nu există.

Iar reacțiile n-au întârziat să apară, sute de mesaje batjocoritoare fiind transmise la adresa conducerii postului de radio respectiv.

anunt angajare radio stil -2

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More