Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătaie generală la o cabană din Figa. Jandarmii au intervenit în forță

0 1.716

Trei tineri au tăbărât în noaptea de Ajun într-o cabană din Figa, unde au luat la bătaie tot ce le-a ieșit în cale.

În Ajunul Crăciunului, jandarmii Plutonului Beclean, care se aflau într-o acţiune de patrulare, au intervenit la Figa, unde trei tineri au intrat cu forţa într-o cabană.

Pe fondul unor conflicte mai vechi, aceştia au forţat uşa şi au intrat în cabană. În momentul în care au fost întrebaţi cine i-a invitat, cei trei au început să-i lovească pe cei aflaţi înăuntru. O tânără a fost lovită în zona capului şi a gâtului, iar altul a suferit lovituri pe toată suprafaţa corpului, fiind lovit cu pumnii şi picioarele de către cei trei agresori. La un moment dat conflictul s-a mutat în curte, unde a fost distrus şi gardul care împrejmuia curtea cabanei.

Când au văzut că una dintre victime sună la 112, agresorii au fugit de la faţa locului. La sosirea jandarmilor cei trei agresori nu se mai aflau în zonă, iar victimele le-au oferit toate detaliile necesare identificării. Unul dintre agresori a fost prins la câteva minute, fiind ascuns pe aleile dintre cabane, ceilalţi au fost identificaţi ulterior de către jandarmi.

Pe numele celor trei tineri, de 18, respectiv 20 de ani, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunile: lovire sau alte violenţe (art. 193 Cod Penal), distrugere (art. 253 Cod Penal), respectiv violare de domiciliu (art. 224 Cod Penal).

Documentele vor fi înaintate Poliţiei Oraşului Beclean, pentru continuarea cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More