Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătaie generală la un meci de fotbal din Cluj. Un bărbat a ajuns în spital

0 68

minge fotbal

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după o bătaie generală în care au fost implicaţi antrenorii şi părinţii unor fotbalişti în vârstă de 9 ani.

Totul s-a petrecut la un meci de juniori dintre FC Viitorul Cluj-Napoca şi Luceafărul Cluj-Napoca, anunță DIGI SPORT. Un fault fără minge, între doi copii de 9 ani, nesancţionat, avea să ducă la o încăierare generală, care s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 41 de ani.

Ionuţ Barstarn, tatăl unui copil legitimat la Viitorul, a pătruns pe teren pentru a vedea starea în care se află fiul său, lovit fără minge, şi pentru a cere socoteală arbitrilor. În drumul său l-a îmbrâncit pe antrenorul celor de la Luceafărul, David Stan. Un alt părinte din tabăra gazdelor a pătruns şi el pe suprafaţa de joc şi imediat şi fratele tehnicianului oaspeţilor.

S-a iscat o încăierare generală în care s-au împărţit mulţi pumni şi în care a intervenit şi Cosmin Crăciun, un alt antrenor de la Luceafărul. Acesta l-a lovit în plină figură pe Ionuţ Barstarn, care a căzut inert la pământ. „S-a învineţit imediat. Trei oameni am încercat să-i descleştăm maxilarul şi nu am reuşit. Asistenta era extrem de speriată şi iniţial nu a avut reacţie. Până la urmă a început manevrele de resuscitare, i-a făcut masaj cardiac, iar cel care a lovit îi făcea respiraţie gură la gură”, a detaliat unul dintre martori. Totul s-a petrecut sub privirile micilor fotbalişti, îngroziţi de ceea ce se întâmplă. În cele din urmă, victima a ajuns în stare de comă cu o ambulanţă la Clinica de Neurochirurgie, unde i s-a descoperit un hematom la cap. Bărbatul de 41 de ani a fost externat luni, după 3 zile de spitalizare, dar marţi dimineaţa a revenit la spital cu probleme de sănătate.

În raportul arbitrului cu privire la jocul Viitorul Cluj-Napoca – Luceafărul Cluj-Napoca, din etapa a doua a campionatului apar următoarele: „În minutul 20 un părinte al unui copil de la echipa Viitorul a intrat pe terenul de joc şi a bruscat antrenorul echipei Luceafărul, după care au intrat mai mulţi părinţi. După care împreună cu echipa oaspete ne-am retras la vestiare. Meciul a fost oprit definitiv în minul 20 pentru că nu am mai putut continua, deoarece situaţia putea degenera. Părinţii au fost de la ambele echipe. Un părinte a fost transportat cu salvarea de la teren ca urmare a unei lovituri primite în încăierare”. Celor doi arbitri, Răzvan Prigoană şi Daniel Telecan, li s-a cerut şi un raport suplimentar, urmând ca acest caz să fie judecat de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Cluj.

Citește mai multe pe Digisport.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More