Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătaie între suporteri. Poliția face apel public pentru identificarea persoanelor

0 525

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare, în urma unei altercaţii produse între suporterii unor echipe de fotbal.Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare,

în urma unei altercaţii produse între suporterii unor echipe de fotbal.Cei care cunosc date despre incident sau pot oferi informaţii care să conducă la identificarea tuturor persoanelor implicate, sunt rugaţi să se adreseze organelor de poliţie. La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta unei baze sportive de pe strada Şerpuitoare, din Cluj-Napoca, are loc un scandal între suporterii a două echipe de fotbal.La faţa locului au fost direcţionate echipaje din cadrul Secţiei 5 Poliţie, precum şi luptători de acţiuni speciale.

De asemenea, au intervenit efective ale Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj.La momentul apariţiei poliţiştilor, cei în cauză s-au dispersat, ulterior fiind identificaţi trei bărbaţi care ar fi fost implicaţi în scandal. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru lămurirea celor întâmplate.Poliţiştii au întocmit procese-verbale cu aspectele constatate la faţa locului, care au fost înaintate unităţii de parchet competente.

Până în prezent, la nivelul unităţii de poliţie nu au fost depuse plângeri penale de către persoanele vătămate, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare.În continuare se fac investigaţii pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, în vederea luării măsurilor legale care se impun.Persoanele care pot oferi indicii, date, imagini, informaţii cu privire la persoanele implicate în acest incident, sunt rugate să le trimită pe următoarea adresă: clujnapoca@cj.politiaromana.ro .

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More