Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătaie violentă între câțiva elevi în autogara din Năsăud. Altercația a fost filmată și publicată pe internet- VIDEO

0 341

Scene violente surprinse în autogara din Năsăud, unde doi tineri l-au lovit cu bestialitate pe un băiat de 17 ani, după o ceartă aprinsă. Toată scena a fost filmată și imaginile publicate pe internet

Cei doi agresori, unul de 15 ani și celălalt de 16 ani, au fost audiați în prezența părinților. Băieții le-au povestit anchetatorilor că nu-l cunoșteau pe băiatul pe care l-au lovit, motivând că scandalul a început după ce s-au șicanat în stația de autobuz și și-au adresat cuvinte jignitoare.

În imagini se vede cum cei doi îl pun la pământ pe băiat, iar mai apoi unul îl lovește cu piciorul în față. La un moment dat victima reușește printre lovituri să se ridice și să fugă. În tot acest timp nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

Deocamdată victima nu a depus plângere la poliție, iar dacă nu o va face în următoarele zile, cel mai probabil, cei doi tineri vor scăpa nepedepsiți.

Polițiștii s-au sesizat după ce au văzut imaginile postate pe internet. Vă avertizăm că urmează scene și informații care vă pot afecta emoțional.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More