Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Batalionul 811 Infanterie Dej va sărbători 25 de ani de la înființare

1 225

Batalionul 811 Infanterie Dej va sărbători, la 28 februarie, 25 de ani de la înființare.

Batalionul 811 Infanterie „DEJ” va aniversa vineri, 28 februarie, începând cu ora 12:00, 25 de ani de la înfiinţare.

Ceremonia dedicată acestui eveniment se va desfăşura la sediul batalionului, în prezenţa reprezentanţilor eşaloanelor superioare, a reprezentanţilor autorităţilor publice locale, a celor din cadrul structurilor Sistemului de apărare, ordine publică şi securitate naţională, a membrilor familiilor militarilor batalionului şi a altor invitaţi.

Batalionul 811 Infanterie „DEJ” a fost înfiinţat la 1 martie 1995 în baza Ordinului General al ministrului apărării naţionale cu nr. OG-2 / 1995, în localitatea Dej.

Obţinând rezultate foarte bune la toate activităţile desfăşurate şi dând dovadă de un înalt profesionalism, Batalionul 811 Infanterie „DEJ” a câştigat încrederea eşaloanelor superioare, astfel încât a fost nominalizat să participe cu efective şi tehnică la peste 30 de exerciţii şi aplicaţii naţionale şi internaţionale precum și la 5 misiuni în teatrele de operații: Kosovo – 2002, Irak – 2003 și 2006, Afganistan – 2010 și 2015.

Experienţa dobândită în cadrul misiunilor din teatrele de operaţii, profesionalismul militarilor şi valorile înrădăcinate de-a lungul celor 25 de ani, a transformat batalionul într-una dintre unităţile de elită ale Armatei României.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. BOLDOR-WEISZ EMILIAN-OVIDIU spune

    VA MULTUMESC PENTRU INVITATIE! BANUIESC CA CEI CARE AU FOST NUMITI SA FACA TOT CE POT IN ACELE TIMPURI PENTRU NOUL BATALION NU MAI EXISTA DECIT PE „HIRTIE”! VA DORESC NUMAI DE FOARTE BINE!
    BOLDOR OVIDIU (MR.RZ) PRIMUL SEF DE STAT MAJOR AL BATALIONULUI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More