Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătrân încătușat în față la Kaufland după ce a refuzat să-i fie măsurată temperatura – VIDEO

0 3.546

Mai mulți polițiști s-au luptat cu un vârstnic până au reușit să-l încătușeze. Bătrânul provocase un scandal în fața unui magazin Kaufland, refuzând să-i fie măsurată temperatura, astfel că nu i-a fost permis accesul în magazin.

Un bărbat a fost încătușat de mai mulți polițiști, în fața unui Kaufland din cartierul bucureștean Ferentari, se arată într-un videoclip urcat pe YouTube.

Pe imagini se observă cum bărbatul este pus pe capota mașinii de poliție de trei oameni ai legii, în timp ce lumea strigă la polițiști să-l lase în pace. Între timp, o a doua mașină de poliție sosește la fața locului, iar toți agenții au reușit să-l trântească la pământ pe bărbat.

Poliţia Capitalei a transmis, joi după-amiază, o serie de precizări după scandalul de la Kaufland.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea„, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu„, a precizat Poliţia Capitalei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More