Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătrână călcată de hoți din propria ei neglijență

0 194

O femeie, în vârstă de 78 de ani, s-a trezit cu bani lipsă după ce a plecat de acasă fără să-şi asigure uşa cu cheia.

Polițiștii avertizează că neglijenţa proprietarilor în asigurarea bunurilor reprezintă o vulnerabilitate pe care hoţii o transformă într-o reuşită.

Este şi cazul sesizat ieri poliţiştilor din Fărcaşa de o femeie în vârstă de 78 de ani, domiciliată în localitatea Stremţ. Victima a lipsit de acasă o jumătate de oră, între orele 09.00 – 09.30, fără să-şi asigure uşa cu cheia. În momentul în care s-a întors şi-a dat seama că îi lipsesc 600 de lei dintr-un portmoneu. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea identificării autorilor, tragerii acestora la răspundere şi recuperării prejudiciului.

Ca urmare poliţiştii aduc în atenţia cetăţenilor importanţa propriilor atitudini în reducerea riscului în ceea ce priveşte furturile din locuinţe şi le recomandă proprietarilor să-şi asigure locuinţele chiar şi atunci când lipsesc pentru scurt timp de la domiciliu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More