Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătrână din Geaca, violată, bătută și sechestrată de un nepot: ”Au muşcat-o peste tot ca nişte animale şi au bătut-o rău de tot”

0 330

O femeie în vârstă de 58 de ani din comuna clujeană Geaca a trecut prin chinuri insuportabile săptămâna trecută, după ce a fost sechestrată timp de trei zile în casa unui nepot, care a violat-o și bătut-o, ajutat fiind de un recidivist.

Potrivit Gazeta de Cluj, femeia a scăpat din ghearele răpitorilor doar după trei zile de chinuri teribile, în care a fost bătută repetat, mușcată și agresată sexual în continuu de către cei doi monștri.

Femeia a declarat pentru sursa citată că nepotul ei, Florin Țințișan, a chemat-o la el acasă sub pretextul să-l ajute să coace niște pâine la cuptor. Femeia s-a dus cu drag să-și ajute nepotul, neștiind trauma pe care avea să o îndure ulterior. Bărbatul a blocat-o pe femeie în casă și apoi a tăbărât cu pumnii și picioarele pe ea. Apoi, ajutat de Ispas, un recidivist din sat cunoscut pentru acte violente, Țințișan a violat-o pe femeie în mod repetat.

”A sărit brusc la mine şi m-a lovit cu picioarele şi cu pumnii, după care mi-a tras, până la genunchi, pantalonii care-i aveam pe mine. Brusc, l-am văzut intrând în încăpere şi pe unul Ispas, recidivist, care tocmai s-a eliberat din penitenciar.  Cu Ispas am avut în urmă cu o lună un conflict destul de serios, fiindcă omul ăsta cam umblă cu furatul. Iar acum, când o intrat, puşcăriaşul o zis, bucuros: “Eşti a noastră acum!” Apoi a intervenit din nou Florin şi mi-a mai tras o palmă, după care m-a apucat de mâini şi m-a târât pe podea, până-n camera cealaltă”, a declarat femeia pentru Gazeta de Cluj.

Întreaga întâmplare a fost confirmată de un consătean, care povestește că femeia a fost ținută captivă de cei doi până marți dimineața.

“Au făcut, din câte am înţeles ce-au vrut cu ea, tot tacâmul, în special, se pare, Țințișan în cele trei zile în care au închis-o în casa autorului principal, desigur pe fondul consumului de alcool: au muşcat-o peste tot ca nişte animale şi au bătut-o rău de tot. Cât despre cei doi, toată lumea din sat ştie că sunt nişte ticăloşi. De pildă, Ţinţişan trăieşte din braconajul de pe lacurile din zonă, fiind implicat şi într-o mulţime de furturi de lemne, toate sub protecţia autorităţilor, care închid ochii fiindcă-l folosesc la diverse servicii. De asemenea, e renumită scena când l-a aruncat – anul trecut, cam pe vremea asta – în apă pe administratorul lacului Geaca, atunci când respectivul l-a prins la braconat. De asemenea, Ţinţişan e spaima copiilor din sat, pe care-i bate cum îi prinde. Cât despre Ispas, acesta este un recidivist cunoscut, ieşit recent din închisoare, un om primitiv, aproape fără discernământ”, a declarat bărbatul din comunca Geaca.

La Judecătoria Gherla a fost deja înregistrat un dosar penal pe numele lui Florin Țințișan.

“Cu privire la aspectele menţionate, vă comunicăm faptul că este înregistrat un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, agresiune sexuală şi lipsire de libertate, fapte prevăzute de Codul penal. În acest cadru legal se vor efectua cercetări pentru stabilirea cu exactitate a  faptelor sesizate, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. În urma probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au dispus reţinerea bărbatului bănuit de comiterea faptelor pentru 24 de ore. La data de 17.11.2016, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe numele acestuia fiind emis mandat de către Judecătoria Gherla”, a declarat referitor la acest caz, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More