Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătrânel din Dej, furat de un bărbat din județul Bistrița-Năsăud

1 54

BANI

Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi sustras tichete de transport C.F.R. şi 4.000 de lei de la un bărbat de 80 de ani, din Dej.

La data de 16 iulie, un bărbat de 80 de ani, din municipiul Dej, a sesizat Poliţia prin SNUAU 112, reclamând că în cursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras 4.000 de lei, din locuinţă.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost depistat bărbatul bănuit de furt ca fiind un tânăr de 20 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Totodată, s-a stabilit faptul că acesta ar fi pătruns în locuinţa victimei pe uşa de acces, închisă dar neasigurată, de unde a sustras tichete de călătorie C.F.R. şi circa 4.000 de lei, aflaţi într-un dulap. Tânărul ar fi profitat şi de faptul că victima, deşi se afla în locuinţă, avea deficienţe de vedere.

Ieri, tânărul de 20 de ani a fost reţinut 24 de ore de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, faţă de tânăr, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Pentru a nu fi victime ale unor astfel de fapte, POLIŢIA RECOMANDĂ:

  • când sunteţi acasă asiguraţi uşa de acces în locuinţă, astfel vă protejaţi de musafirii nepoftiţi
  • nu faceţi publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu şi rugaţi vecinii de încredere să vă supravegheze locuinţa. Procedaţi la fel şi dumneavoastră când aceştia sunt plecaţi.
  • un aparat radio sau TV, lăsat pornit, poate îndepărta un posibil infractor

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More