Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bătrânică înșelată de un necunoscut care s-a dat a fi nepotul ei

0 64

Poliţia a fost sesizată joi, de către o femeie, în vârstă de 79 de ani, din comuna Chiuza, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei înşelăciuni.

În fapt, aceasta ar fi fost contactată pe telefonul mobil de către o persoană necunoscută despre care femeia a crezut că este un nepot din străinătate.

Întrebat fiind de către persoana vătămată dacă este nepotul ei, persoana necunoscută i-ar fi confirmat acest lucru, solicitându-i acesteia să achiziţioneze cartele telefonice, în valoare de 300-400 de lei, întrucât intenţionează să se întoarcă în România şi doreşte să le facă o surpriză rudelor.

Femeia, de 79 de ani, s-a deplasat la un magazin din Beclean de unde ar fi cumpărat 7 cartele telefonice, în valoare totală de 350 de lei.

Ulterior, aceasta şi-a contactat telefonic fiica, care a realizat faptul că este vorba despre o înşelăciune, se precizează în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More