Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Bazar din dar” ajunge la ediția a 4-a la Dej

0 27

bazar din dar dej editia 4

Asociația ”Jasminne – Copii cu autism – Dej” organizează în zilele de 21 și 22 noiembrie, un eveniment destinat strângerii de fonduri în scop caritabil.

Sub sloganul ”Bazar din dar”, evenimentul se desfășoară în cele două zile, între orele 10-17, în fața Centrului Cultural Arta Dej. Aici vor fi scoase la vânzare diverse obiecte, în special cărți, iar sumele de bani vor fi folosite pentru ajutarea copiilor aflați în nevoie.

Evenimentul, ajuns la a patra ediție, oferă posibilitatea de a achiziționa cărți donate de către dejeni în punctele de colectare deschise în Dej la magazinul SOSTRANS de pe strada Regina Maria, magazinul STANDARD din cartierul Dealul Florilor și imprimeria AIRDD de pe strada Ecaterina Teodoroiu nr. 17.

Fondurile adunate în prima zi de bazar vor fi donate pentru Darius, un copil din Dej diagnosticat cu cancer. Acesta are nevoie de un tratament în Germania pentru a supraviețui, costul acestuia fiind în valoare de 30.000 de euro.

Fondurile strânse în cea de-a doua zi a bazarului vor fi folosite de către asociație pentru cheltuielile necesare cu diagnosticarea, medicația și atelierele specifice copiilor cu deficiențe, beneficiari ai asociației.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More