Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Bazar din dar” din nou la Dej

0 43

bazar din dar la dej

Asociația ”Jasminne – Copii cu autism – Dej” organizează marți, 21 octombrie, un eveniment destinat strângerii de fonduri pentru copiii cu dizabilități, beneficiari ai asociației dejene.

Sub sloganul ”Bazar din dar”, evenimentul se desfășoară azi, între orele 10-16, în fața Centrului Cultural Arta Dej. Aici vor fi scoase la vânzare diverse obiecte, în special cărți, iar sumele de bani vor fi folosite pentru ajutarea copiilor cu dizabilități.

Evenimentul, ajuns la a treia ediție, oferă posibilitatea de a achiziționa cărți donate de către dejeni în punctele de colectare deschise în Dej la magazinul SOSTRANS de pe strada Regina Maria, magazinul STANDARD din cartierul Dealul Florilor și imprimeria AIRDD de pe strada Ecaterina Teodoroiu nr. 17.

Fondurile adunate vor fi folosite de către asociație pentru cheltuielile necesare cu diagnosticarea, medicația și atelierele specifice copiilor cu deficiențe, beneficiari ai asociației.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More