Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Bazar din dar” la Dej, în sprijinul copiilor cu dizabilități

0 44

Bazar din dar Dej

Asociația ”Jasminne – Copii cu autism – Dej” organizează marți, 30 septembrie, un eveniment destinat strângerii de fonduri pentru copiii cu dizabilități, beneficiari ai asociației dejene și nu numai.

Sub sloganul ”Bazar din dar”, evenimentul se desfășoară în 30 septembrie, între orele 10-18, în fața Centrului Cultural Arta Dej. Aici vor fi scoase la vânzare diverse obiecte, iar sumele de bani vor fi folosite pentru ajutarea copiilor cu dizabilități.

La acest eveniment sunt invitați să participe toți dejenii care vor să ofere un sprijin pentru acrtivitățile asociației. Puteți ajuta prin donarea de obiecte care să fie scoase la vânzare (cărți, reviste, artizanat), sau puteți ajuta prin cumpărarea produselor care sunt scoase la vânzare în cadrul bazarului.

Dacă doriți să donați obiecte pentru a fi vândute în cadrul bazarului, o puteți face în centrele de colectare deschise pe tot parcursul anului la:

– magazinul Standard (Dealul Florilor
– Tipografia AIRDD Someș (Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 71)
– Magazinul ”Șoștrans” (Str. Regina Maria)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More