Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bebelușii și copiii transformați în îngeri, comemorați azi la Dej – FOTO

0 63

Organizația E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare a organizat în această seară, la Dej, în fața Bisericii Greco-Catolice, un nou eveniment de comemorare a bebelușilor, îngeri plecați mult prea devreme dintre noi.

„Ziua internațională a comemorării bebelușilor și a copiilor”, este un eveniment ce se desfășoară simultan în Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar și în câteva țări europene.

Joi, la ora 19.00 (ora locală din fiecare țară) s-au aprins lumânări în memoria copiilor plecați prea curând dintre noi. Lumânările au fost lăsate să ardă timp de o oră creând astfel, datorită diferenței de fus orar, un „Val de Lumină” care va face înconjurul globului și va dura 24 de ore.

În România, evenimentul organizat la inițiativa Biancăi Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A., a ajuns la cea de a șasea ediție și s-a desfășurat simultan în cel putin 18 orașe în care, între orele 19.00-20:00, sute de lumânări au ars în memoria copilașilor plecați prea curând dintre noi, fiind astfel evenimentul cu cea mai mare anvergură din lume.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More