Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Beclean – A uitat unde și-a parcat mașina astfel a declarat-o furată

0 383

Un bărbat a fost sancționat după ce a pus poliția pe o pistă falsă. A uitat unde și-a parcat mașina, iar astfel a a declarat-o furată.

Un caz comic s-a petrecut la data de 12 decembrie în orașul Beclean. Astfel, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii au fost alertați de către un bărbat de 40 de ani, despre faptul că dintr-o parcare din orașul Beclean i-a fost sustras autoturismul.

Oamenii legii au declanșat de îndată activități pentru depistarea acestuia, iar după aproximativ 20 de minute de la apelul 112, au găsit mașina pe raza orașului, în apropierea locului de unde a fost semnalat furtul.

Cu ocazia verificărilor efectuate și a vizionării camerelor de supraveghere din zonă, a rezultat faptul că bărbatul de 40 ani, din Nușeni și-ar fi mutat autoturismul din parcarea respectivă, fapt de care nu și-a mai amintit.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru ”alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”, au mai transmis cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More