Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Beclean: conducător auto sub influența unor substanțe psihoactive, depistat în cadrul acțiunilor pentru siguranța traficului rutier

0 181

În noaptea de 18/19 iunie a.c., în intervalul 20.00-04.00, pe raza orașului Beclean, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Beclean, Compartimentul Rutier au desfășurat acțiuni de monitorizare și control a traficului rutier.

În acest sens, pe raza orașului Beclean și localităților arondate, au fost efectuate controale în trafic, fiind oprite 31 de autoturisme și legitimate 39 de persoane.

Astfel, pe Drumul Județean 172, între localitățile Beclean și Figa, a fost oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Șieu-Odorhei. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test 5000, rezultatul fiind pozitiv, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

De asemenea, pentru celelalte abateri constatate în cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în cuantum de 8140 de lei, fiind reținute și două permise de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More