Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Beclean: Tânăr din Figa prins cu droguri

0 564

În seara de 20 iulie a.c., în intervalul 18.00-21.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, împreună cu cei ai secțiilor arondate nr. 4 și 5 au acționat pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau a altor substanțe psihoactive, pe raza orașului Beclean.

În acest sens, au fost efectuate controale și verificări în localuri publice, dar și în trafic, pe linie rutieră.

Astfel, într-un local public din Beclean, polițiștii au depistat un tânăr de 21 de ani, din Figa, care avea asupra lui substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Totodată, în urma controlului autovehiculului utilizat de către acesta, polițiștii au descoperit plicuri și obiecte cu urme de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Au fost ridicate în vederea analizării și continuării cercetărilor 3 plicuri, dintre care unul care conține  o substanță alb-cristalină, iar celelalte două cu urme ale unei substanțe de culoare albă, susceptibile a avea efecte psihoactive. De asemenea, asupra celui în cauză, polițiștii au mai descoperit bancnote care aveau urme de astfel de substanțe.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente.

În cadrul acțiunii desfășurată ieri, au fost verificate 49 de autovehicule și peste 30 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, dintre care 24 pentru nereguli în trafic, iar 2 pentru nerespectarea regulilor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More