Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop a fost arestat pentru posesie de droguri

0 134

Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop

Un tânăr de 32 de ani din America a fost arestat pentru posesie de droguri, aceasta fiind a treia oară când americanul ajunge după gratii. Până aici nimic neobișnuit, însă când se ajunge la numele bărbatului, situația se schimbă.

Cum ar fi să te cheme Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop? Interesant, nu? Mai interesantă este însă traducerea numelui acestui tânăr, care s-a născut sub numele de Jeffrey Drew Wilschke.

El și-a schimbat legal numele în 2011 în Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop, motivând că acest nume se potrivește mai mult personalității sale.

În traducere, numele lui ar fi ”explozia de interconectare a iubirii infinite din Univers (Beezow) lupta din viața de zi cu zi, pentru că odată cu iubirea vine și haosul (Doo-doo) ironia lupții inutile, pentru că viața se termină cu moartea (Zopittybop-Bop-Bop)”.

Cazul lui Beezow a ajuns și în presa americană după prima arestare pentru posesie de droguri, numele lui ajungând subiect în emisiunile de divertisment de la televiziunile și radiourile din SUA.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More