Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bess, Bailey, Lara și Norka s-au jucat cu elevii la Școala Specială Dej – FOTO

0 357

dogassist-scoala speciala dej-1

Prima zi din săptămâna Școala Altfel ”Să știi mai multe, să fii mai bun”, a fost una plină de jocuri, voie bună și zâmbete pentru elevii Școlii Gimnaziale Speciale din Dej.

Conducerea școlii dejene, în colaborare cu voluntarii de la DOG ASSIST Cluj și profesoara Alina Rusu de la Universitatea Babeș Bolyai, au desfășurat o activitate în care au fost implicați copiii și cățeii.

Sub titulatura ”Ziua interacțiunii om-animal”, activitatea a fost una extrem de relaxantă pentru elevi, care au putut să se joace în voie cu Bess, Bailey, Lara și Norka, cățeii de la DOG ASSIST Cluj. Bineînțeles, joaca a fost precedată de o demonstrație a micilor actori cu patru lăbuțe, care au arătat tuturor de ce sunt cei mai buni la activitățile asistate de animale.

Ca la fiecare acțiune de acest gen la care participă, echipa DOG ASSIST Cluj a oferit și la Dej copiilor ocazia să interacționeze cu animalele special dresate, să le plimbe, să le mângâie, să se joace cu ele, dar și să participe la activități cu caracter informal și recreativ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More