Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Betonieră răsturnată pe DJ 154. Șoferul a rămas prins în cabină

1 1.011

Un accident rutier a avut loc pe DJ 154. O betonieră s-a răsturnat, iar șoferul a rămas prins în cabină.

Un accident rutier a avut loc pe DJ 154. O betonieră s-a răsturnat, iar șoferul a rămas blocat în cabina mașinii. Evenimentul s-a petrecut între Beclean și Sasarm.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o echipa de descarcerare. Exista posibilitatea unor scurgeri de combustibil. Șoferul a fost scos de către echipele de prim ajutor și se află în stare de conștiență.

„Pacientul de 59 ani din accident a fost preluat de ambulanța cu medic SAJ și va fi transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate. El prezintă traumatism cranio-facial, fractură de umăr drept și multiple escoriații și plăgi la nivelul feței și a membrelor superioare”, a declarat Ciprian Păcurar, purtător de cuvânt SAJ Bistrița.

„Victima a fost extrasă de către pompierii militari după ce au înlăturat parbrizul. Extracția a durat 5 – 7 minute. De asemenea, pompierii au luat măsurile de apărare împotriva incendiilor, în urma accidentului fiind scurgeri importante de combustibil. Betoniera era încărcată”, transmite Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Ioan spune

    De când Sarata e intre Beclean si Sasarm? La fel si DJ154

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More