Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bike Fest 2015 la Gilău. Premiul cel mare este o motocicletă Suzuki GSX-F 600

0 58

parada2 motociclete

Transilvania Bikers MC 1990 organizează la sfârșitul lunii, în perioada 29-31 mai, la campingul Eldorado din Gilău, județul Cluj, una dintre cele mai mari adunări ale motocicliștilor din România.

Bike Fest 2015, eveniment ajuns la ediția cu numărul 18, pune la bătaie pentru participanți o mulțime de premii, printre care și o motocicletă Suzuki GSX-F 600.

Programul evenimentului:

Vineri, 29 mai, se face adunarea generală și seara motocicliștilor începe cu concerte și distracție.

Printre trupele care vor concerta la campingul ELDORADO Gilău, în prima seara a adunării, se numără Truda, Zero Tolerance, Mercedes Band, Front, Alt5.

Sâmbătă, 30 mai, are loc parada așteptată de toată lumea: o paradă impresionantă cu zeci de motocicliști încolonați. Parada va începe la ora 11.30, cu plecare din Gilău, va parcurge tot Clujul și se va termina la ora 13.30 tot în campingul ELDORADO din Gilău.

Imediat după terminarea paradei, în camping se dă startul concursurilor.

La concursul de CUSTOM BIKE se va desemna cea mai frumoasă motocicletă personalizată, dar câștigatorii adevărați vor fi cei care vor putea să vadă adevărate opere de artă pe două roți.

Extragerea pentru marele premiu al Tombolei se va face sâmbătă seara, când un norocos (sau o norocoasă) va pleca acasă cu (încă) o MOTOCICLETĂ!

Pe lângă motocicleta Suzuki GSX-F 600, participanții înscriși la tombolă au șansa de a câștiga numeroase alte premii, care constau în echipamente și consumabile.

Concertele de sâmbătă se termină târziu în noapte și sunt susținute de Fireball, (Deep Purple Tribute), Trooper, Times of Need, Kontrast.

Prețul de intrare pentru întegul Weekend este de 35 de lei (vineri, sâmbătă, duminică) sau 20 de lei pentru o zi (vizitator).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More