Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bilanț COVID-19 în România: 26 de morți

0 151

Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anunţat, vineri seară fiind vorba de un bărbat de 65 de ani din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare. Bilanţula urcat astfel la 26 de morţi.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, al 26-lea deces este al unui bărbat în vârstă de 65 ani, din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare. 

El a fost internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, iar din 25 martie a fost intubat, în secţia de ATI. În 27 martie el a fost confirmat pozitiv la COVID-19 şi a murit în aceeaşi zi. 

„Şi în acest caz s-a declanşat ancheta epidemiologică pentru a fi instituite măsurile necesare”, afirmă Grupul de Comunicare Strategică.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, vineri, că a fost înregistrat al 25-lea deces cauzat de coronavirus, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de de 81 ani, din Bucureşti, internat prin Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sf. Ioan în 26 martie. 

Ulterior, el a fost transferat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, acolo unde s-a înregistrat, în 27 martie, decesul, în secţia de ATI. „Nu ne-au fost furnizate date legate de comorbidităţi”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More