Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bilanțul morții din Colectiv a ajuns la 32. O tânără de 28 de ani s-a stins azi

0 62

Bilanțul tragediei din clubul bucureștean Colectiv a ajuns la 32 de persoane decedate. Andreea Chiriac este ultima persoană care a decedat din cauza incendiului din Colectiv. Tânăra avea 28 de ani şi a murit marţi dimineaţă, la spitalul Pantelimon.

Andreea Chiriac a fost transportată la spitalul Pantelimon cu arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului şi cu şanse foarte mici de supravieţuire. Timp de patru zile, medicii au făcut eforturi uriaşe să o ţină în viaţă, dar trupul fetei a cedat în această dimineaţă.

„Cazul a fost foarte grav de la internare, pacientul nu a mai avut resurse pentru a se recupera. Familia nu doreşte să dăm mai multe informaţii. A avut arsuri de căi aeriene. Am resuscitat-o timp de două ore. E una dintre persoanele internate în stare critică. În acest moment mai avem doi pacienţi grav şi doi în stare stabilă.

Pacienţii comunică cu psihologul, îşi doresc acest lucru, dar şi cu personalul medical. Şi noi suntem în stare de post-şoc. Şi noi am avea nevoie de consiliere psihologică. Nimeni nu va uita niciodată aşa ceva. Deşi suntem într-un spital de urgenţă, aşa ceva nu am mai întâlnit”, au declarat doi dintre medicii care s-au ocupat de Andreea Chiriac, pentru Antena Stars.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More