Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Bilete de avion şi camere la hotel, rezervate direct din Google

0 419

Utilizatorii vor putea cumpăra bilete la avion şi rezerva camere la hotel direct din cadrul motorului de căutare Google.

Gigantul american a modificat secţiunea Travel din cadrul propriului motor de căutare, astfel încât cei care urmează să plece într-o călătorie să-şi poată rezerva rapid atât bilete de avion, cât şi cazarea.

Noua facilitate este disponibilă pe versiunea mobilă a Google şi beneficiază de o interfaţă nouă, organizată pe tab-uri.

O simplă căutare pe Google după un oraş sau după numele unui oraş urmat de cuvinte precum „cazare”, „hotel”, „avion” etc. poate duce în secţiunea de călătorii a motorului de căutare.

Aici, se poate naviga pe unul din cele patru tab-uri alocate unor funcţii specifice. În afară de Explore, care afişează informaţii generale, şi Your Trips, care permite plănuirea unei viitoare vizite, din tab-urile Flights şi Hotels pot fi căutate şi rezervate locuri la avion respectiv camere la hotel.

Cele două opţiuni, în afară de motorul de căutare al celor de la Google, sunt acum disponibile şi în aplicaţia Google Trips – o excelentă aplicaţie de planificare a călătoriilor care poate salva informaţiile necesare direct pe telefon.

Posibilitatea rezervării camerelor la hotel şi a biletelor de avion direct în Google, vine la puţin timp după ce compania americană a anunţat că poate avertiza utilizatorii în cazul în care avioanele au întârzieri înaintea companiilor aeriene, graţie unui algoritm de inteligenţă artificială.

Sursa: News.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More