Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Biletele de tren se scumpesc de la 1 septembrie

0 116

tren gara

Printr-un ordin al conducerii Ministerului Transportului s-a aprobat majorarea prețului biletelor de tren cu până la 10 procente începând din prima zi a lunii septembrie.

Astfel, de la 1 septembrie, cei care călătoresc cu trenul vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru biletele de tren. Tarifele vor crește diferențiat, în funcție de distanța parcursă.

Prin urmare, pentru rutele scurte parcurse de trenurile Regio, majorarea prețului biletelor reprezintă rotunjirea tarifului la 50 de bani sau la 1 leu. Ca exemplu, prețul unui bilet la clasa a II-a pe ruta Satu Mare – Baia Mare (60 km), va crește de la 7,3 lei la 7,5 lei.

Pentru rutele lungi, parcurse de trenurile InterRegio, scumpirea va fi de până la 10%. Astfel, pentru un bilet de la București la Cluj-Napoca, prețul unui bilet la clasa a II-a va crește de la 85,7 lei la 94,5 lei. Prețul include și tariful de rezervare loc, care crește și el de la 3,3 lei la 4 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More